Što učiniti kada se vaš iPhone nasumično isključi i ne uključi?
Što učiniti kada se vaš iPhone nasumično isključi i ne uključi?

Video: Što učiniti kada se vaš iPhone nasumično isključi i ne uključi?

Video: Što učiniti kada se vaš iPhone nasumično isključi i ne uključi?
Video: Mobitel stao,ugasio se,kako pokrenuti mobitel?Cell phone stopped, turned off how to start cell phone 2024, Travanj
Anonim

Držite oba gumba pritisnuta dok ne vidite jabuka logo se pojavljuje na the zaslon. The logotip bi se trebao pojaviti između deset i dvadeset sekundi nakon vas početak držanje the gumbi. Nakon jabuka pojavljuje se logo, vaš iPhone ili će se iPad normalno pokrenuti.

Slično, postavlja se pitanje što učiniti ako se iPhone iznenada ugasi?

Evo nekoliko opcija koje ste vi limenka pokušaj to popraviti. Jedan od the prve stvari koje bi trebali učiniti ako imaš problem s vaš iPhone je resetirati ga. Vas mogu ovo pritiskom i držanjem oba the Tipke Sleep/Wake i Home za najmanje 10 sekundi. Ne puštaj the gumbe dok ne vidite the Applelogo.

Isto tako, zašto je zaslon mog iPhonea crn i ne uključuje se? A crni ekran obično je uzrokovan hardverom problem sa tvojim iPhone , tako da obično nema brzog rješenja. Na iPhone 7 ili 7 Plus, izvršite hard reset tako da istovremeno pritisnete i držite tipku za smanjivanje glasnoće i tipku za uključivanje dok ne vidite da se logotip Apple pojavi na zaslon.

Slično tome, što da radim ako se moj iPhone ne isključi?

iPhone neće Vlast Isključeno Ako tvoj iPhone se neće isključiti , pokušajte to prisiliti isključeno držeći i tipku za spavanje/buđenje i tipku za početni ekran oko pet sekundi. Nastavite držati dok se ne pojavi logotip Apple. Vaš bi se telefon sada trebao uključiti i isključeno normalno, redovno.

Što učiniti ako vam se iPhone zamrznuo i ne može se isključiti?

Još Smrznuti pritisnite i držite the tipka za spavanje/buđenje s gornje strane i the Tipka Početna na the isto vrijeme. Držite se za 10 sekundi ili do jabuka pojavi se logo. Ova metoda se također može koristiti ako tvoj uređaj je ne pali se ili neizlazak od stanje pripravnosti.

Preporučeni: