Što znači zvono u GroupMe?
Što znači zvono u GroupMe?

Video: Što znači zvono u GroupMe?

Video: Što znači zvono u GroupMe?
Video: LP – Lost On You – Х-Фактор 8. Первый прямой эфир 2024, Travanj
Anonim

To znači da su obavijesti za taj kontakt isključene. Vas bi morate ih ponovno uključiti kako taj kontakt ne bi vidio zvono s linijom više.

Samo tako, što znači ikona zvona?

"Obavijest" ( zvono ) omogućuje vam da uključite i isključite obavijesti za taj kontakt. Ako imate isključene obavijesti, vi htjeti vidi malo zvono s crtom kroz nju na stranici sažetka gdje su svi vaši razgovori su.

Slično, što znači crveno zvono s crtom kroz njega na Groupmeu? Zlatna ili žuta zvono s crvena linija kroz it, koji se obično koristi na mobilnim telefonima kao ikona za utišavanje obavijesti ili zvukova zvona. Nečujni ili tihi način rada. zvono S Slash odobren je kao dio Unicode 6.0 2010. godine pod nazivom “ zvono With Cancellation Stroke” i dodan u Emoji 1.0 2015.

Nadalje, što znači zvono s linijom kroz njega?

Da sredstva zvono telefona je isključeno. Ako pritisnete glasnoću za povećanje glasnoće, to se može izbrisati ili idite u postavke telefona i ponovno uključite zvono.

Što znači zvonce pored e-pošte?

Da biste omogućili obavijesti iz pristigle pošte: Kada se to od vas zatraži, dodirnite Obavijesti me. e-poruke s omogućenim obavijestima o odgovorima prikazat će se a zvono ikona s njihove lijeve strane u vašoj pristigloj pošti.

Preporučeni: