Sadržaj:

Što je Logitechov pomoćnik za preuzimanje?
Što je Logitechov pomoćnik za preuzimanje?

Video: Što je Logitechov pomoćnik za preuzimanje?

Video: Što je Logitechov pomoćnik za preuzimanje?
Video: Sprzątanie Gospodarstwa #9 2024, Svibanj
Anonim

The Logitech pomoćnik za preuzimanje je dizajniran da se pokreće tijekom pokretanja kako bi provjerio ima li ažuriranja koja se odnose na Logitech komponente i periferne jedinice kao što su tipkovnice i miševi. Ovaj softver automatski Preuzimanja i instalira ažuriranja kada su dostupna.

Također se postavlja pitanje kako se riješiti Logitechovog pomoćnika za preuzimanje?

Evo kako to učiniti:

  1. Na tipkovnici pritisnite Ctrl, Shift i Esc da otvorite TaskManager. Od vas će se tražiti dopuštenje. Kliknite Da da biste ga otvorili.
  2. idite na karticu Startup. Desnom tipkom miša kliknite Logitech DownloadAssistant i odaberite Onemogući da biste ga onemogućili od pokretanja.
  3. Ponovno pokrenite računalo.

Netko se također može pitati, što je LogiLDA DLL? LogiLDA . dll je sistemska datoteka koja dolazi s instalacijom Logitech Download Assistant-a. Vjerojatno imate Logitech miš ili ste se povezivali u prošlosti. Kod većine Logitech naprednih miševa softver se automatski instalira.

Slično, postavlja se pitanje što je pokretanje Logitechovog pomoćnika za preuzimanje?

Logitech pomoćnik za preuzimanje je softver koji je dizajnirao Logitech koji se koristi za otkrivanje novih ažuriranja u sustavu Windows pokretanje . Ovo ti pomaže preuzimanje datoteka i automatski instalirajte nova ažuriranja za svoje tipkovnice i miševe. Međutim, ovo se pojavljuje na svakom pokretanje neugodno za nekoliko korisnika.

Kako mogu deinstalirati Logitech drajvere?

Kako ukloniti Logitech upravljačke programe

  1. Kliknite gumb Windows "Start" i kliknite "Upravljačka ploča".
  2. Dvaput kliknite "Dodaj ili ukloni programe". Ovo će vas dovesti do prozora programa.
  3. Pomičite se i pronađite sve Logitechove uređaje koje želite ukloniti. Kliknite "Ukloni/Deinstaliraj". Kliknite "Da" za potvrdu i deinstaliranje upravljačkih programa uređaja.

Preporučeni: