Sadržaj:

Što da radim ako ne mogu dobiti internet kod kuće?
Što da radim ako ne mogu dobiti internet kod kuće?

Video: Što da radim ako ne mogu dobiti internet kod kuće?

Video: Što da radim ako ne mogu dobiti internet kod kuće?
Video: 3 Sajta za Online Zaradu za POČETNIKE #shorts 2024, Travanj
Anonim

Pogledajte ove savjete kako biste brzo vratili u red svoje online lollygagging:

  1. Isprobajte drugi uređaj. Pokušajte s drugim uređajem, kao što je pametni telefon ili stol, i vidi ako hoće spojiti se na Wi-Fi.
  2. Provjeri svoj Internet Povezivanje.
  3. Pogledajte svoj usmjerivač i modem.
  4. Ponovno se povežite na svoju Wifi mrežu.
  5. Nazovite svog davatelja usluga.

Imajući to u vidu, zašto ne mogu pristupiti svom Internetu?

Razlog je što je Wi-Fi veza i pristup internetu nisu ista stvar. Usmjerivač mora biti spojen na pristup internetu uređaj, kao što je DSL ili kabelski modem, ili imati ugrađen. Modem tada mora biti povezan s ISP-om i ne može imati vatrozid koji blokira vašu vezu.

Slično, zašto moj internet ne radi na mom telefonu? Moj iPhone se neće povezati na Internet Ako se vaš iPhone ne uspije spojiti na Internet putem svoje mobilne podatkovne mreže, pokušajte resetirati telefon . Ako to ne riješi problem s vezom, pokušajte resetirati mrežne postavke iPhonea. Idite na Postavke, Općenito, Poništi, a zatim odaberite Poništi mrežne postavke.

Ovdje mogu dobiti WIFI bez internet provajdera?

Jedini način da se povežete s “The Internet ” je kroz an Internetski poslužitelj ( ISP ) na a servis planirajte slično kao što biste se prijavili za struju ili telefon servis . Dakle, da, „ti može dobiti WiFi bez interneta “, a gornji odgovor objašnjava kako je to moguće.

Ne mogu se povezati s kućnim WiFi?

Zašto se ne mogu spojiti na zaštićenu bežičnu mrežu

  1. Provjerite ima li prijenosno računalo gumb WIFI, provjerite je li WIFI uključen. Ponovno pokrenite prijenosno računalo.
  2. Ponovno pokrenite usmjerivač. Provjerite je li lampica WLAN uključena ili treperi, provjerite postavke je li SSID emitiran ili skriven.
  3. Uklonite bežični profil na prijenosnom računalu.
  4. Unesite svoju lozinku.

Preporučeni: