Je li ReAttach spojen crticom?
Je li ReAttach spojen crticom?

Video: Je li ReAttach spojen crticom?

Video: Je li ReAttach spojen crticom?
Video: Excelsior | Exandria Unlimited: Calamity | Episode 1 2024, Svibanj
Anonim

Što je točno: “ ponovno pričvrstiti ” ili “ponovno pričvrstiti ”? Obje su prihvaćene, ali Fowler savjetuje da većina riječi s re ne bi trebala biti crtica . Iznimke su kada je treće slovo e (ponovni unos, ponovno napajanje itd.) ili kada je crtica razlikuje dva značenja (prisjetiti se/ponovno prikupiti, ponovno prebrojati/ponovno prebrojati).

Imajući to na umu, kako se piše ponovno pripajanje?

_ˌiː_?_t_ˈa_t?_t], [?ˌiː?tˈat??t], [?ˌiː?tˈat‍?t] (IPA fonetska abeceda).

8 slova

  1. u prilogu,
  2. katedrala,
  3. kateter,
  4. cijev parnog kotla,
  5. ponovno pričvrstiti.

Nadalje, je li susponzorirana crtica? AP kaže da bi trebalo biti crtica kad god se radi o nečijem zanimanju ili položaju: co -Autor, co -predsjednik, co - sponzor , co -radnik. Chicago stil kaže da “ co ” obično ne bi trebalo biti crtica : koautor, supredsjedatelj, susponzor, suradnik.

Također se postavlja pitanje što znači ponovno privrženost?

ponovno vezanje na britanskom engleskom (ˌriː?ˈtæt?m?nt) kirurgija. čin ili proces ponovno pričvršćivanje nešto, ili nešto što je bilo ponovno spojena . The ponovno vezanje Terryjeva stopala pokazao se neuspješnim. Collins engleski rječnik.

Prijavljujete li se crticom?

2 odgovora. Glagol je Prijaviti se . Imenica je Prijaviti se . Imenica je bolja s the crtica , jer se signin može zamijeniti sa skraćenim potpisivanje to je izgubilo svoj apostrof.

Preporučeni: