Što znači kada netko prihvati vaš zahtjev na messengeru?
Što znači kada netko prihvati vaš zahtjev na messengeru?

Video: Što znači kada netko prihvati vaš zahtjev na messengeru?

Video: Što znači kada netko prihvati vaš zahtjev na messengeru?
Video: Kako vidjeti ko je pogledao moj Facebook profil | Ko posjećuje vaš Facebook profil 2024, Svibanj
Anonim

To sredstva imaju u biti prihvatio tvoj zahtjev poslati im poruku. Ako ti prihvati taj zahtjev , the osoba koja je poslala the poruka je obaviještena i možete započeti razgovor. Ako zanemarite zahtjev , onda the poruka nestaje i može se zanemariti, bez the pošiljatelj e Pročitajte više.

Također je upitan, kako da prihvatim zahtjev za prijateljstvo na Facebook Messengeru?

Dodirnite opciju Dodaj za slanje a zahtjev za prijateljstvo osobi čiji ste telefonski broj unijeli. Ako oni prihvatiti , moći ćete razgovarati s njima na Facebooku Glasnik . Ovoj osobi također možete poslati poruku, ali ona će to morati prihvatiti pozivnicu za temu da biste je pogledali.

Osim gore navedenog, što znači kada nema ničega uz nečije ime na Facebook chatu? Ako imaju zelenu točku Sljedeći do njihovo ime to znači da jesu dostupan za razgovor . Svi koji su online dođite Sljedeći odjeljak pod "MoreFriends". Ovo je malo čudno jer to ne funkcionira tako.

Također se pita, može li netko pročitati vašu poruku bez prihvaćanja zahtjeva?

Da, moguće je pogledati zahtjev za porukom na Facebooku i čitati to bez morati prihvatiti the zahtjev za porukom . To dakle znači da pošiljatelj nikada ne sazna je li poruka bio čitati ili ne ako nema naznaka o tome zahtjev za porukom biće prihvaćeno.

Kada nekoga dodate na Messenger, zna li?

Od posljednjih nekoliko ažuriranja na Glasnik , dao je Facebook vas prilika do ' dodati ' netko u Glasnik a da nužno nije prijatelji s tim osoba . Jednom vas primiti' dodati ', pojavljuje se u vašim "MessageRequests" i ti si odmah obaviještena.

Preporučeni: