Kako je Leafyjevo pravo ime FNAF?
Kako je Leafyjevo pravo ime FNAF?

Video: Kako je Leafyjevo pravo ime FNAF?

Video: Kako je Leafyjevo pravo ime FNAF?
Video: LeafyIsHere Is Back 2024, Travanj
Anonim

Najgledaniji video

Calvin Lee Vail ( rođen 18. kolovoza 1995. (1995-08-18) [24 godine]), poznatiji na internetu kao LeafyIsHere (ili jednostavno samo Lisnato ), bio je američki YouTube komentator i komičar sa prebivalištem u Seattleu u Washingtonu, koji je snimio komentare i videozapise s reakcijama i drame.

Također treba znati koje je pravo ime Leafyja?

Calvin Lee Vail ( rođen 18. kolovoza 1995.), poznat na YouTubeu kao LeafyIsHere, često skraćen na Lisnato , američki je YouTuber i komičar iz Laytona, Utah (preselio se u Seattle, Washington) koji snima komentare i videozapise s reakcijama.

Isto tako, je li Pyrocynical djevojka? Pirociničan rođen je 14. svibnja 1997. u Engleskoj. U dugogodišnjoj je vezi s Korejcem iz Australije žena po imenu Hyojin, koji je na internetu poznat kao "squizxy". Jednom je podijelio video u kojem je kritizirao YouTube osobnost, video Sam Pepper pod nazivom 'Killing Your Best Friend Prank'.

Također je upitan zašto je LeafyIsHere odustao?

Razlog LeafyIsHere nestao je konačno otkriven. Keemstar je objavio svoj video s LeafyIsHere a čaj je VRAO. Lisnato rekao je on prestati YouTube uglavnom zato što je osjećao da je 'sve gore i gore', a svakodnevno snimanje videa može izgorjeti.

Kada je LeafyIsHere umro?

Leafyishe bio je jedan od najpopularnijih YouTubera prije nego što je iznenada nestao s platforme u prosincu 2017. Njegov iznenadni odlazak s interneta naveo je mnoge obožavatelje da vjeruju da je mrtav. Nije bilo aktivnosti koje se može provjeriti od Lisnato 2018. što dovodi do daljnjih nagađanja.

Preporučeni: