Sadržaj:

Kako mogu uvesti narudžbe u WooCommerce?
Kako mogu uvesti narudžbe u WooCommerce?

Video: Kako mogu uvesti narudžbe u WooCommerce?

Video: Kako mogu uvesti narudžbe u WooCommerce?
Video: how to create woocommerce website to sell digital products 2024, Svibanj
Anonim

Do uvoz the zapovijedi u WooCommerce trgovine, idite na administrativnu nadzornu ploču i idite na WooCommerce > Narudžba Im-Ex. Ovo će vas odvesti na stranicu dodatka. Stranica dodatka izgleda kao što je prikazano u nastavku. Kliknite na Uvoz , i odvest će vas do Uvoz stranica.

Također znate, kako mogu izvesti svoje WooCommerce narudžbe?

WooCommerce izvozne narudžbe Do Izvoz WooCommerce narudžbi u CSV samo kliknite Izvozne narudžbe gumb sa stranice dodatka. Možete odabrati narudžba ili statuse pretplate i vrste kupona koje želite izvoz . Konfigurirajte druge postavke i odaberite stupce koje želite izvoz.

Nadalje, kako mogu izvoziti i uvoziti proizvode iz WooCommercea? Izvoz Postavke Dođite do WooCommerce > CSV Uvoz Apartman > Izvozni proizvodi . Tada možete odabrati da izvoz ili proizvodi ili proizvod varijacije. Napomena: Broj proizvodi da je Proizvod CSV Uvoz Suite proširenje će moći izvoz u jednoj datoteci ovisi o dostupnosti poslužiteljskih resursa.

Netko se također može pitati, kako uvesti kupca u WooCommerce?

Dalje, iz WooCommerce administratorska ploča web stranice, idite na WooCommerce > Korisnik Uvoz Izvoz. Sa stranice dodatka idite na User/ Uvoz kupaca tab i zatim Uvoz Datoteke u odjeljku CSV format i kliknite Uvezite korisnike . Ovo će vas odvesti do Uvoz stranicu dodatka.

Kako premjestiti WooCommerce s jedne WordPress stranice na drugu?

Idite na: Alati > Izvoz i odaberite sadržaj koji želite premjestiti

  1. Kliknite Download Export File.
  2. Idite na web-mjesto na koje premještate sadržaj i odaberite Alati >Uvoz.
  3. Odaberite WordPress i slijedite upute.

Preporučeni: