Sadržaj:

Možete li se prijaviti na Facebook s Googleom?
Možete li se prijaviti na Facebook s Googleom?

Video: Možete li se prijaviti na Facebook s Googleom?

Video: Možete li se prijaviti na Facebook s Googleom?
Video: How Amazon, Apple, Facebook and Google manipulate our emotions | Scott Galloway 2024, Travanj
Anonim

Prvi, prijavite se na Facebook normalno–koristeći svoje Facebook korisničko ime i lozinka – i kreni do vaše postavke. Na zadana, krajnja lijeva kartica vas Imat će odjeljak pod nazivom "Povezani računi". Odaberi" Google ” iz padajućeg izbornika i vas bit će upitan do dopustiti Facebook i Google do komunicirati.

Također se pita, mogu li se prijaviti na Facebook sa svojim Google računom?

Prijavite se na Facebook Korištenje vašeg Gmaila Račun . Samo idite na svoju Facebook račun postavke, odaberite Gmail u Povezano Računi odjeljak, i to je to. Dnevnik u svoj Gmail račun onda idi na facebook .com Primijetite da vi htjeti biti usmjeren na vaše Facebook profil bez da se to od vas traži prijaviti se prvi.

kako se mogu prijaviti na svoj Google račun? S Google račun , imate pristup besplatnom Google proizvodi kao što su Disk, Dokumenti, Kalendar i drugi. Do prijavite se na svoj Google račun (ili bilo koji Google proizvod): Idi na znak na stranici od the proizvod (za Google računi to je moj račun. google .com). Unesi tvoj Gmail korisničko ime (sve što se pojavljuje prije '@gmail.com').

Prema tome, kako mogu povezati svoj Facebook s Googleom?

Kako povezati svoj račun s Googleom ili Facebookom

  1. Otvorite izbornik i dodirnite svoj avatar.
  2. Pri dnu odaberite da povežete svoj račun tako da dodirnete Poveži se s Googleom ili Poveži se s Facebookom.
  3. Bit ćete preusmjereni na stranicu za prijavu na Google ili Facebook. Autorizirajte vezu kada to zatraži Google ili Facebook.

Je li prijava s Googleom sigurna?

Potpisivanje U web stranice sa Google , Facebook je dobar za sigurnost. Tako je jednostavno i praktično prijaviti se na više osoba siguran web-mjesta koja koriste vaše podatke za društvene mreže. I pomaže vam da sačuvate svoje podatke sef u slučaju te neizbježne povrede podataka. Biće siguran ponekad nije stvar, već proces koji je u tijeku.

Preporučeni: