Treba li OnePlus 5t zaštitnik zaslona?
Treba li OnePlus 5t zaštitnik zaslona?

Video: Treba li OnePlus 5t zaštitnik zaslona?

Video: Treba li OnePlus 5t zaštitnik zaslona?
Video: Official @Oneplus 5T 3D Glass Screen Protector Installation & Review 2024, Svibanj
Anonim

The OnePlus 5T je jedini uređaj na svijetu bez kojeg uopće ne funkcionira zaštita za ekran . Ako ga uklonite, telefon se ne može uključiti.

Ljudi također pitaju, je li OnePlus 5t zaslon otporan na ogrebotine?

Dok je metalna stražnja ploča OnePlus 5T je podložan ogrebotine , skener otiska prsta jako otporan na ogrebotine zahvaljujući svojoj keramičkoj konstrukciji. Stražnje kamere su prekrivene staklom, što ih čini imunim na ogrebotine od ključeva i novčića.

Slično, treba li OnePlus 7 Pro zaštitnik zaslona? Najbolji odgovor: Da, OnePlus 7 Pro dolazi s a zaštita za ekran unaprijed instaliran. To znači da ćeš imati bezbrižno znajući da je 6,67-inčni zaslon uređaja zaštićen od svakodnevnih opasnosti.

Nadalje, ima li OnePlus 5t Gorilla Glass?

The OnePlus 5T predstavlja impresivni 6-inčni Full Optic AMOLED Prikaz s omjer stranica 18:9, koji sadrži Corning® otporan na oštećenja i padove Gorila ® Staklo 5.

Treba li OnePlus 6 zaštitnik zaslona?

Vas limenka kupiti kaljeno staklena zaštita za ekran izradio OnePlus sama - tako da znate da je savršeno napravljena da pristaje OnePlus 6 . OnePlus nudi popust na svaki od tih paketa, pa ako želite i futrolu uz svoju zaštita za ekran ili planirate pokupiti dodatnu dodatnu opremu, to je vaš najbolji izbor.

Preporučeni: