Što znači datum izmjene na mapi?
Što znači datum izmjene na mapi?

Video: Što znači datum izmjene na mapi?

Video: Što znači datum izmjene na mapi?
Video: Что означают кератомы под грудью? 2024, Svibanj
Anonim

S obzirom na vašu zabrinutost, Datum izmjene je zapravo datum kada je datoteka stvorena. Ne bi se trebao promijeniti kada ga pošaljete. Stvoreni datum je kada je datoteka izvorno stvorena i izmijenjeni datum je od zadnjeg puta kada ste izmijenjena Datoteka.

Možete li na taj način promijeniti datum izmjene u mapi?

Za početak, samo kliknite Datoteka, a zatim Dodaj datoteke. Samo naprijed i odaberite datoteku ili mapu ti želim promijeni datum /vrijeme za. Nakon što se pojavi na popisu, odaberite ga, a zatim kliknite na Akcije - Promijeniti Vrijeme/atributi. Ovdje možete promijeniti vrijeme datoteke ručno označivanjem okvira vas želim modificirati.

Isto tako, koja je razlika između datuma kreiranja i datuma izmjene? Datum izmjene je datum kada je nova verzija stavke stvorio , koji je vidljiv u ListViewu kada je uključen. Bit će isto datum kao datum najnovija verzija je bila stvorio . LastActivity Datum je datum kada se izvrše promjene u metapodacima stavke, ne utječući na upravljanje verzijama.

Štoviše, što znači datum zadnje izmjene?

Zadnja promjena je datum i vremenski žig za promjene (na primjer, promjene telefonskog broja ili adrese) napravljene na pojedinom zapisu. Ovo također pokazuje korisnika koji je izvršio promjenu. Posljednji Aktivnost pokazuje kada je netko u vašoj organizaciji zadnji put učinio nešto u vezi s tim zapisom.

Kako mogu znati kada je Windows mapa zadnji put izmijenjena?

File Explorer ima zgodan način za nedavno pretraživanje izmijenjena datoteke ugrađene izravno u karticu "Traži" na vrpci. Prijeđite na karticu "Traži", kliknite na " Datum izmjene ”, a zatim odaberite raspon. Ako to ne učinite vidi Na kartici "Traži", kliknite jednom u okvir za pretraživanje i trebao bi se pojaviti.

Preporučeni: