Sadržaj:

Što je okno za pregled?
Što je okno za pregled?

Video: Što je okno za pregled?

Video: Što je okno za pregled?
Video: Умное окно - автоматизация проветривания комнаты, интеграция в Home Assistant 2024, Svibanj
Anonim

The okno za pregled je značajka ugrađena u mnoge programe za e-poštu koja korisnicima omogućuje brzi pregled sadržaja poruke bez da je zapravo otvaraju. Iako je ovo zgodna značajka, ona također može staviti vaše računalo na isti rizik kao otvaranje sumnjive poruke.

Slično tome, kako mogu prikazati okno za pregled?

Da biste omogućili okno za pregled, otvorite File Explorer i slijedite ove korake:

  1. U prozoru File Explorer kliknite karticu Prikaz. Prikazane su kartice Pogled.
  2. U odjeljku Okna kliknite gumb Okno za pregled. Okno Pretpregled dodaje se na desnu stranu prozora File Explorer.
  3. Odaberite nekoliko datoteka jednu po jednu.

Nadalje, što je okno za pregled Gmaila? E-mail okno za pregled omogućuje vam da vidite dio sadržaja e-pošte prije nego što je otvorite. Kada okno za pregled u Gmail je omogućen u Gmail , može se pojaviti s desne strane pristigle pošte ili ispod vaših poruka.

kako da se riješim okna za pregled?

Skretanje Okno za pregled isključeno U File Exploreru kliknite karticu Prikaz. U Okna grupe, vidjet ćete Okno za pregled ikona. Na snimci zaslona ispod, Okno za pregled u omogućen, kao što se vidi po plavoj pozadini koju ima i polju s desne strane: To onemogućiti the Okno za pregled , jednostavno kliknite jednom.

Što je okno za pregled u sustavu Windows 7?

Prema zadanim postavkama, vaši će se dokumenti pojaviti na popisu ili asikone u Windows file explorer. The Okno za pregled u sustavu Windows 7 čini brzo pregledavanje dokumenata jednostavnim. Omogući Okno za pregled klikom na Okno za pregled gumb u vašem otvorenom istraživaču prozor.

Preporučeni: