Što to ? predstavlja?
Što to ? predstavlja?

Video: Što to ? predstavlja?

Video: Što to ? predstavlja?
Video: Boris Havel: Što je Tora, a što Talmud? 2024, Svibanj
Anonim

Znacenje ? Pješčani sat Gotovo Emoji

To je priznati simbol vremena. To je često se koristi kao podsjetnik da se ne gubi vrijeme ili kao specifična početna točka odbrojavanja do nekog događaja. Ponekad je je također se koristi kao simbol kašnjenja ili dugog čekanja na nekoga ili nešto.

Na ovaj način, što znači ? znači na Snapchatu?

To znači da imate 100-dnevni niz s tom osobom. Dobro napravljeno. ?- Ovaj prijeteći simbol pješčanog sata pojavit će se pored vas snapchat ime prijatelja kada imate niz s njim koji će uskoro isteći.

Također, što znači pješčani sat na Instagramu? ? Emojipedia uključena Instagram : “??? Vrijeme otkucava! The pješčani sat emoji na Snapchatu sredstva vaš Snapstreak uskoro završava.

Isto tako, koliko je vremena potrebno da se niz naglo završi?

Znat ćeš svoje Snapstreak se sprema kraj kad vidite emoji pješčanog sata pored imena prijatelja na kojem se nalazite pruga s. To znači da imate još četiri sata da pošaljete ili primite a škljocnuti od tog konkretnog prijatelja prije tvoj u tijeku pruga s njima istječe.

Što znači ?? znači u slanju poruka?

predstavljati dva korisnika koji su "najbolji prijatelji broj 1" - osoba kojoj šaljete najviše poruka (snimaka) i od koje primate najviše fotografija.

Preporučeni: